יום שלישי, 12 באוקטובר 2010

סלט תירס וזוקיני

מהבלוג המקסים בצק אלים http://www.bazekalim.com/
לא ניסיתי, אבל שווה להכנס ולו רק בשביל הצילומים המהממים.
אם אין לכם כוח - אז הנה התכלס, וגם כמה תמונות

מניחים את התירס במאונך בקערה רחבה ו"מגלחים" ממנו את הגרגרים מלמעלה למטה עם סכין חדה. חוזרים שנית עם קלח נוסף. חותכים זוקיני בינוני (אם לא מוצאים אפשר להחליף במלפפון או להשמיט לחלוטין. לא להשתמש בקישוא רגיל!!) לקוביות גסות ומערבבים עם התירס יחד עם חופן נדיב של מלח, פלפל שחור טחון, מיץ מחצי לימון, ובערך כף שמן זית. מערבבים וטועמים. אם לא מספיק טעים מוסיפים מלח ו/או לימון.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה